Salam Aidil Adha dari kami di Green Apricot

Posted on Monday, 15 October 2012 by Green Apricot

2 minggu lagi, kita akan menyambut Hari Raya Korban. Rasa sekejap saja dah nak sambut hari raya lagi.

Kawan-kawan, jom jengah-jengah untuk melihat fesyen yang dikemaskini di sini.

12 Responses to "Salam Aidil Adha dari kami di Green Apricot":

Kakzakie says:

Kakak terpikat tapi tak ada measurement diberi takut tak muat atau longgar kat anak kakak.

Kakak minat yg Qirani Kids (2) ada branch di JB tak?

Green Apricot Resources (002158733-U) says:

Terima kasih kak..

Measurement untuk Qirani kids saya dah email. Kat blog ni pun dah update.

Tiada branch kat JB. Hanya di Kajang shj. (dah email address kat akak)

Next time, jenguk2 lagi ye kak. Sambil cuci mata.

Ros says:

Assalamualaikum,

Terima kasih ya mai ziarah dan ikut Kak Ros...

Ros says:

Assalamualaikum,

Terima kasih ya mai ziarah dan ikut Kak Ros...

Green Apricot Resources (002158733-U) says:

Salam Kak Ros,

Kita sama-sama ziarah. Tambah2 kawan. Ziarah lagi ye.

Penyuluh Perikanan says:

salam juga utk idul adha

Aku MamaGlam says:

terima kasih jengok blog mamaGlam dan polo.. polo akak jugak.. nice collection la.. syg la saya tadak dotter lagi. tapi sy akan pomot kat kwn2 kat opis ni.. sebab collection bj memang kiut2.. keep it up kak.. sama-sama kita berziarah..

Green Apricot Resources (002158733-U) says:

Tq penyuluh Perikanan & MamaGlam. Cuci mata lagi ye di sini.

inazamri says:

salam kenal.thanks follow saya.follow u2.cantik fesyen2 tu semua ye.nnt senang2 saya akan jengok sini lagi.

fandyz says:

Salam, Wah cantiknya baju-baju nih nak belilah nanti.. ada sorang anak pompuan :)

mama_saly says:

salam aidiladha juga...
sweet2 r baju2 budak2 sini..
suka dgn fesyen ,muslimah je..:)

Green Apricot Resources (002158733-U) says:

mama_saly, singgah2 lagi ye. Insya-allah, byk baju2 akan di update Nov ini.